Previous Entry Share Next Entry
Team Bachstad anyone?
Balin wink
di_daydreamer wrote in scandafandom
Har jo så klart sett litt på Julenøtter nå i romjula. Noen andre enn meg som har gjort det? Og er det fler en meg som får litt sånn små-lyst på rpf om de to? Den duo-kjemien dems er jo helt til å spise opp.
Tags:

  • 1
Ja, vet du hva. De ligger så godt til rette (-> deler hotellrom vanligvis, har jeg skjønt) for slashfic at det er helt ille. Jeg klør i skrivefingrene hver gang jeg ser dem på tv. Som f.eks... at noen gir dem rohypnol i en hotellbar eller no (eller aliens made them do it eller love-pollen eller HVA F!). GI DET TIL MEG! MASSE! ELLER NO HEALING COCK!!! GAMLE TROPER! I SØKK OG KAV! AAAAAAAAA!

Jeg klør etter en god gammaldags "må dele en litt for smal seng" fic! GI MEG DET!! La dem kave for å finne en behagelig stilling, kun ikledd bokser og mulig en t-skjorte, La dem våkne opp i tvilsomme stillinger og reaksjoner på denne nærheten som de ikke hadde ventet seg!! aaarhhh! Eller ha dem drikke seg dritings før de ender opp med å kline i heisen på vei opp til rommet!

Påskenøttene gav en allergisk reaksjon som imiterte super-viagra! Pule eller dø! Med småkrangling og fjolling! U-N-F!

Hahahha, jeg er med på den tanken! Hva enn som skal til for å få dem til å dra av hverandre klærne ;D

Maur i trusa, veggedyr, piraya-nado! HVA SOM HELST! NNNNNNNNNNNGH!

Hva pokker som enn skal til med andre ord? Et ødelagt klimaanlegg kombinert med en veldig varm sommer er alltid supert ;)

Og Rune blir smågrinete og Øystein ler og prøver å glatte over. Det er bare perfekt. *sukk!*

Det er helt mega perfekt *sukk!* Øystein bare: "Det blir ikke bedre av at du tråkker rundt som en tiger i bur, og se og ta av deg den skjorta, får jo heteslag bare jeg ser på deg her jeg sitter" Alt sagt med et forholdsvis ubekymra glis xD

  • 1
?

Log in