Previous Entry Share Next Entry
SKAM-merc m.m.
Den allvarsamma leken
eve_n_furter wrote in scandafandom
Jeg håper ikke jeg bryter noen markedføringsregler her nå, men siden vi diskuterte populariteten til SKAM utenfor Skandinavia og jeg ikke har noen forbindelse med selgerne, tar jeg sjansen. Ulisensiert SKAM-merc m.m.m. driver nemlig og popper opp og jeg har ikke lagt så veldig mye arbeid i å lete heller (jeg har bruker nok bare alt for mye tid på nett, men jeg skammer meg ikke allverden over det... :P Unnskyld!)Så, hva med en SKAM-kopp, t-skjorte eller jakkemerke? Eller kanskje en SKAM-pin? Eller kanskje du bare vil diskutere pirat-anglofiserte web-episoder på reddit? Uansett regner jeg med at hoved-SKAM-fan-bolet er på tumblr, men det orker jeg bare ikke rote meg inn i; det får noen som virkelig følger med på serien og fandom-intrigene ta seg av (men herregud, så jeg en nettopp en tsjekkisk SKAM-post der??? Oooo-kei, da!)

Uansett ser det ut til at vi har en verdensomspennende trend på gang. Godt nyttår, godtfolk!

  • 1
SKAM-merc?! Det hadde jeg faktisk ikke trodd! Vel, vel, det er jo ikke så annerledes enn alle de u-offisielle Lotr/The Hobbit merc greiene som jeg sikler over. Det føles bare litt snålt fordi det er snakk om en serie for tenåringer fra Norge.

SKAM er ikke en slik serie som gir med fandom følelser, så jeg har ikke kikket så nøye på SKAM taggen på tumblr, men det er jo ganske så stas at den er såpass godt likt.

  • 1
?

Log in

No account? Create an account