Børning 2
Majestic Thorin
di_daydreamer


Noen andre enn meg som gleder seg til denna her?

PS: Er det flere enn meg som shipper Doffen/Nybakken?
Tags:

Fanfiksjons-funn: SKAM på Wattpad
Jolly Coffee
eve_n_furter
Med tanke på hvor ung forfatteren trolig er og at jeg ikke har sett en eneste episode selv, så skal jeg bare slippe dette her og springe. Artig at det eksisterer uansett (om ikke akkurat overraskende):

"Mars og Saturn" av Krystallklart, SKAM-fanfiksjon på Wattpad.

Og nå, litt reklame...: "Share your tiny fandom with the world"!
Den allvarsamma leken
eve_n_furter
Hei godtfolk! Jeg vil bare slå et slag for abonnement på LJ-samfunnet fandom_of_one: "(...) a place where you can present your favorite unappreciated tv show or book to the community at large. Tell us why you love it, and inspire other people to join in!
You certainly don't have to write fanfiction, create fanart or vids, or any such thing to participate. Convince other people to make the fic/art you've always dreamed of by sharing the material. ;
)"

I tillegg kan man også be om annonseringen i samfunnets alldeles utmerkede nyhetsbrev som kommer ut sånn ca. ukentlig. Anbefales på det varmeste! De fleste fanarbeid for norske fandommer bør kvalifisere der, dessuten vet jeg at mange av oss skriver for like små fandommer på engelsk etc. (Men ikke glem å poste de norske her også!)

En annen strålende side ved fandom_of_one er samfunnets omfattende tagg-liste. Samfunnet har eksistert siden 2007, så det bør være god sjanse for at du finner interessant "små-stoff" der.

God sommer, scandafans!!

Eurovision Song Contest (eller Gram Pri, som vi sier i Norge)
Den allvarsamma leken
eve_n_furter
Hei folkens. Jeg vil bare nevne at vi lader opp til sangkonkurranse på eurovision nå for tiden. Bli med og kommenter der! Noen som har favoritter allerede?

Litt ekstra æksjn har det også vært i år, med sinne over flaggforbud og dagens store nyhet: det samiske og walisiske flagget blir tillatt likevel. Yay for rasjonalitet og forsøstring! \o/

Tordenskjold & Kold
Den Sorte Dame
di_daydreamer


Noen som har noen tanker angående dette her?
Ser ut til å ligge et par mil til venstre for historisk korekt, men det kan jo være underholdene for det.
Tags:

Hei, fadderi!
Jolly Coffee
eve_n_furter
Nå som scabby_foot har gjenoppretta trua på menneskeheten, så kan det jo passe å poste litt igjen eller hva? Jeg har dessverre ikke stort å tilby på skandinavia-fronten, men desto mer på sjørøverfronten. Aaargh!

1. Er det flere enn meg som ser på Black Sails her? Mhm? Hode-kanon, nudge, nudge, wink wink, know what I mean, know what I mean, say no more, say no more!?

2. En bra "sjy-comm.": following_sea - dedicated to the wonderful series that is Hornblower. Og anna sjø-snacks, takhøyden er stor, sjøl på batteridekket.

3. Gjensyn med "Nemesis" av Kate Beaton (passer ALLTID): You and I could make a bad vengeance

4. Oj, mer Scandafandom-relatert enn pirat-relatert... kanskje? Sjekk ut ny-gjenopprettede fandom_of_one! Abonnement på dette herlig smale nyhetsbrevet anbefales på det varmeste: modden er grei og super-hjelpsom, nyhetene presenteres pent og ryddig og du kan reklamere for selv den smaleste fandom. Det er rett og slett umulig å ikke elske denne comm.-en. :)

5. Og hva var det mer... Jo, nevnte jeg Black Sails?   *_____________*
Tags: ,

Egen lykkes smed [KAPTEIN SABELTANN]
scabby_foot

Vel, dette kan vel på en måte regnes som en Kaptein Sabeltann-fanfic, selv om han faktisk ikke er med. Oops!
De som er med er da Pelle, Pysa og Rosa. Og vi er tilbake i Verstingbukta. Herrefred så skamløs jeg er som bare meisler vei i sabeltannuniverset.

Dette er da en kort liten del av min, øh, kapteinsabeltann-spin-off, i mangel på rette ord, med Frigg. Hele serien kan leses på AO3 her: http://archiveofourown.org/series/123279

Ellers er det ihvertfall en fordel å ha lest "En heftig aften på vertshuset Stormåsen", og "Langfredagsfjæra" i serien, slik at man skjønner konteksten litt bedre. I tillegg har jeg fått låne OCene til di_daydreamer, altså Madelen og Charlotte på bordellet Noahs Ark. :) og fordi jeg er så himlaaaaaaaaaaa sykelig opptatt av rolf just nilsen så har han fått en slags plass her. på en måte. men det er mikroskopisk for de fleste kanskje??! jeg vet ikke? lmao. det får bli opp til andre å bedømme.

Tittel: Egen lykkes smed
Forfatter: Scabby_foot/Kverknurr på AO3
Fandom: Kaptein Sabeltann-spin-off...
Pekepinn: Etter en rimelig dritt påske, havner Frigg i Verstingbukta igjen, på leting etter en smed som vet å holde kjeft.

E G E N   L Y K K E S   S M E D

Tags:

Den som ler sist - Børning fanfiksjon
Den allvarsamma leken
eve_n_furter
Tittel: Den som ler sist
Forfatter: Koe
Sjanger: Slash-fanfiksjon.
Lengde: Ca 1400 ord.
Fandom: Børning
Spleis: Roy/TT
Tagger: Fengsel, foeyay, non-con, rivalisering, humor, søtsuppe.
Spoilers: Ja, absolutt.
Pekepinn: “Han ligger på tomannsrom. Og hvem andre ligger i overkøya enn… TT!”
Lenker: På Koe.no / på AO3.


Original-filmplakaten, for de som vil ha en visuell referanse.

Og folkens: har noen av dere sett Børning-fanfiksjon noe sted før, eller er dette den første?
Tags: ,

Eurovision!
Squee!
eve_n_furter
Bli med på samtalen på eurovision!
Forutsi vinneren her: http://eurovision.livejournal.com/255259.html
Eller diskuter semifinale to her: http://eurovision.livejournal.com/256677.html

Mer Sabeltann - Å leve på en drøm
mar_komi
Så, etter å ha fullført "Når jeg engang faller", var jeg litt uenig med meg selv om jeg foretrekker å skrive korte fanfics, eller lange. Det har jeg løst ved å starte på noe som egentlig er begge deler.
"Å leve på en drøm" er tittelen på en serie stand-alones som også kan leses som én fortelling. Settingen er en fullmånefest i Abra Havn, og som vi alle vet, mye rart kan skje på fest :-P
Første "avsnitt" inkluderer en drita kaptein, en Langemann i midtlivskrise, og Valdemar.

Fandom: Kaptein Sabeltann
Tittel: Å leve på en drøm - Langemann & Valdemar
Lengde: 3000 ord

Kan leses på ao3: http://archiveofourown.org/works/3945295/chapters/8843293

?

Log in

No account? Create an account